Szűcs T. Péter ügyvéd - a Megoldás


FIGYELEM! MOBIL ÜGYVÉD SZOLGÁLTATÁS!Ez nem jelent mást, mint ha Önnek az irodámba befáradni bármely okból nem áll módjában (akár nagy távolság okán, idős kor, ágyhoz kötöttség, egyéb ok miatt), akkor a részletek írásbeli egyeztetése után én keresem fel Önt az Önnel történt helyszín egyeztetés után. Tekintettel arra, hogy kamarai álláspont szerint az ügyvédi hivatás méltósága elsősorban az ügyvéd irodájában történő ügyfélfogadással valósítható meg, így ez a szolgáltatás nem értelmezhető akként, hogy a munakvégzés az irodán kívül történne, az iratok minden esetben maximális biztonság és diszkréció mellett az erre tökéletesen alkalmas irodai környezetben készülnek el, így a legmagasabb színvonalú ügyvédi szakmaiság minden esetben biztosított.

40.000.000,- Ft FELETTI INGATLAN ADÁSVÉTELI SZERZŐDÉSEK ESETÉN A MOBIL ÜGYVÉD SZOLGÁLTATÁS INGYENES!

A MOBIL ÜGYVÉD kiszállási díja Budapesten egységesen 25.000,- Ft.

A MOBIL ÜGYVÉD SZOLGÁLTATÁS Budapest közigazgatási határán kívüli kiszállási díja 20.000,- Ft, mely minden megkezdett utazási óránként további 8.000,- Ft-tal emelkedik.
A kiszállási díj Budapest 50 km-es körzetén belüli kiszállás esetén tartalmazza az utazás költségét, mely egyébként 80 Ft/ km az oda-vissza út alapján számítva.

A kiszállási díj nem tartalmazza az ügyvédi munkadíjat, mely óradíj alapján kerül elszámolásra.

A szolgáltatás exkluzivitása okán ezen díj természetesen az ügyvédi munkadíjon felül - bizonyos esetekben előre - fizetendő.