Szűcs T. Péter ügyvéd - a Megoldás

DÍJAK


Kérem, tekintse meg új, aktuális honlapomat, ahol részletes információkat találhat. Kérem, kattintson!

A Dr. Szűcs T. Péter Ügyvédi Irodánál (vagy sokkal egyszerűbben: nálam, aki ott jobb felül vagyok) - Ön biztos lehet benne:

Azt kapja a pénzéért, amiben megállapodunk!

Mint bizonyára Ön előtt is ismert, az utóbbi években az ügyvédi praxis során alkalmazott megbízási díjak drasztikus csökkenésen mentek keresztül. Ennek egyfelől jótékony hatása, hogy egyre többen fordulnak ügyvédhez olyan ügyekben is, melyek során korábban nem tették volna, így sokszor csak nagyon késői - esetleg túl késői - időben jutottak el az ügyek az ügyvédi fázisba.

Azonban van egy másik következménye is. Mindenki a legolcsóbbat keresi mindenben, így a jogi szolgáltatások terén is, még akkor is ha ilyen nincs.
Mindennél van olcsóbb, szebb, illatosabb. És olyankor mindig van apróbetűs rész is!
De biztosan Ön is ismeri azt a régi kasszikust, miszerint "Cégünk gyorsan, olcsón és jól dolgozik! - Ön ebből kettőt választhat!".

Éppen ezért azt javasolom, hogy ügyvédje kiválasztása előtt előbb részletesen tájékozódjon, és végül a minden szempontból legésszerűbbek tartott ajánlatot fogadja el!

Ne feledje: Ha Önnek valamit ingyen ajánlanak, vélhetően annak díját is Ön fogja megfizetni - máshol.

Ne menjen kontárhoz, "pillanat cégekhez", csak az Ügyvédi Kamarák tagjai közül tud biztosan megbízható ügyvédet találni!


Az ügyvédi munkadíj a törvény értelmében a felek közötti szabad megállapodás tárgya, ám pusztán az adott ügy megismerését követően, a konkrét ügy ismeretében adható korrekt árajánlat. Az ügyvédi munkadíjban történő megállapodás az ajánlott munkadíj Ön általi elfogadásával jön létre, mely megállapodást még az ügy intézésének megkezdése előtt tényvázlat és/vagy megbízási szerződés keretein belül kerül rögzítésre.

Általánosságban elmondható, hogy az első konzultáció minden esetben 15.000 forintba kerül, amikor is sor kerül a probléma feltárására és a megoldási lehetőségek felvázolására, és a várható, és előre látható költségek meghatározására.
Figyelemmel kell lenni arra, hogy, az ügyvédi munkadíj egyenes arányban áll az ügy összetettségével, az ügylet tárgyának értékével, és az ügyvédi felelősséggel.
Az ügyvédi munkadj nem tartalmazza a készkiadásokat, felmerülő költségeket.

Kérem, tekintse meg új honlapomat, ahol részletes információkat találhat. Kérem, kattintson!

2017-ben a gyakoribb ügyekben alkalmazott ügyvédi munkadíjainkról:

Jogi tanácsadás/konzultáció: Első alkalommal 15.000,- Ft, a későbbiekben 15-25.000 Ft minden megkezdett óra, függően a konzultáció tárgyától, és a megbízás tipusától, a megbízók számától. A jogi tanácsadás az egyidejűleg megrendelt jogi szolgáltatás díjába beleszámít, így a tanácsadás ingyenessé válhat.

Magánszemélyek részére az ügyvédi munkadíj min. 15.000,- Ft, míg a közületek, cégek részére végzett ügyvédi munka díja min. 20.000,- Ft/óra.

Fizetési feszólítás küldése 25.000,- Ft-tól, mely összeg függ a követelés összegétől, illetőleg a körülményetől. A díj az első alkalommal igénybe vett tanácsadás díjával csökkenthető, amennyiben azonnali megbízásra kerül sor.

Lakás, ház ingatlan adásvételi szerződés szerkesztése, ügyvédi ellenjegyzése, földhivatalhoz való benyújtásának díja:

Az INGATLAN adásvétel, ajándékozás egységes ügyvédi MUNKADÍJA kizárólag az ingatlan értékétől függ

KLIKKELJEN!!Termőföld eseteibe tartozó tulajdonjog megszerzésekor kérje egyedi ajánlatomat.
Ingatlan adásvételi előszerződés szerkesztése, ügyvédi ellenjegyzése esetén az alapügylet értéke szerint megállapított érték: általában az ügylet munkadíjának fele.
Ingatlan adásvételi szerződés módosítása az alapügylet értékétől függ, rendszerint az ügylet munkadíjának fele.
Hiteles tulajdoni lap beszerzésének költsége: 8.500 Ft, e-hiteles tulajdoni lap beszerzése: 5000,- Ft

Bérleti szerződések szerkesztése - magánszemélyek közötti szerződés esetén - lakóingatlan esetében az egyhavi bérleti díj mértékének megfelelő összeg, módosítás díja pedig az egy havi bérleti díj fele.

Polgári jogi szerződések szerkesztése általában a szerződéses érték 0,5-1 %-a, minimum meghatározás mellett.

Végrendelet szerkesztését az Iroda 50.000,- Ft-tól induló munkadíj fejében vállalja.

Cégalapítás (gyors KFT alapítás, Bt alapítás) költségei: ügyvédi munkadíj ( 80.000,- Ft) + illeték (illeték: egyszerűsített, gyors cégeljárásban 25-50.000,- Ft, attól függűen Bt vagy Kft a leendő cég. hagyományos: 50-100.000,- Ft + 3.000,- Ft költségtérítés).
Tekintettel arra, hogy minden ügy más és más, a cégalapítás és cégmódosítás körében sem adható látatlanban "kőbe vésett" árajánlat, ezért a konkrét ügyvédi munkadíj tekintetében kérem érdeklődjön elérhetőségeim valamelyikén is és rövid időn belül felveszem Önnel a kapcsolatot.

A "szokásos" cégmódosítás díja (székhely, telephely, ügyvezető; cégvezető, stb. változás) 2007. JANUÁR 1-től min. 50.000,- Ft + költségek (általában 20-22.000,- Ft).


Végelszámolás 99.900,- Ft -tól (Bt és Kft végelszámolásának jogi ügyintézését vállalom)

A FELTÜNTETETT DÍJAKAT + 27% ÁFA TERHELI!

Mint Ön is láthatja, a mindenkori a piaci viszonyok alapján reális és Önnek megfelelő díjat tudok ajánlani, azonban irreálisan alacsony, ún. dömping árakkal - épp a szakmai alaposság fő elvének szem előtt tartása okán - nem szolgálhatok.

Ne feledje, nálam minden esetben személyesen velem, azaz ügyvéddel beszél telefonon, és minden esetben ügyvéd intézi az ügyeit.
ITT ELÉRHET!