Szűcs T. Péter ügyvéd - a Megoldás

DÍJAK


Kérem, tekintse meg új, aktuális honlapomat, ahol részletes információkat találhat. Kérem, kattintson!

A Dr. Szűcs T. Péter Ügyvédi Irodánál ( azaz nálam, aki ott jobb felül vagyok) - Ön biztos lehet benne:

Azt kapja a pénzéért, amiben megállapodunk!

Mint bizonyára Ön előtt is ismert, az utóbbi években az ügyvédi praxis során alkalmazott megbízási díjak drasztikus csökkenésen mentek keresztül. Ennek egyfelől jótékony hatása, hogy egyre többen fordulnak ügyvédhez olyan ügyekben is, melyek során korábban nem tették volna, így sokszor csak nagyon késői - esetleg túl késői - időben jutottak el az ügyek az ügyvédi fázisba.

Azonban van egy másik következménye is. Mindenki a legolcsóbbat keresi mindenben, így a jogi szolgáltatások terén is, még akkor is ha ilyen nincs.
Mindennél van olcsóbb, szebb, illatosabb.


Az ügyvédi munkadíj a törvény értelmében a felek közötti szabad megállapodás tárgya, ám pusztán az adott ügy megismerését követően, a konkrét ügy ismeretében adható korrekt árajánlat. Az ügyvédi munkadíjban történő megállapodás az ajánlott munkadíj Ön általi elfogadásával jön létre, mely megállapodást még az ügy intézésének megkezdése előtt tényvázlat és/vagy megbízási szerződés keretein, esetleg elektronikus levélban vagy szóban kerül rögzítésre.
Figyelemmel kell lenni arra, hogy, az ügyvédi munkadíj egyenes arányban áll az ügy összetettségével, az ügylet tárgyának értékével, és az ügyvédi felelősséggel.
Az ügyvédi munkadj nem tartalmazza a készkiadásokat, felmerülő költségeket.

Kérem, tekintse meg új honlapomat, ahol részletes információkat találhat. Kérem, kattintson!

Ne feledje, nálam minden esetben személyesen velem, azaz ügyvéddel beszél telefonon, és minden esetben ügyvéd intézi az ügyeit.